Saturday, August 18, 2012

[Daph's BBE] Vrees Me Chapter Preview & Giveaway!


This post is written in Dutch, because it's about one of the most anticipated Dutch books of 2012: Vrees Me by Tahereh Mafi (Shatter Me).

Voor mijn Nederlandse lezers heb ik iets heel leuks! Over een paar weken komt Vrees Me uit, geschreven door Tahereh Mafi. Het is een van de top YA titels van 2012 en ik weet zeker dat het boek niet teleur zal stellen!
Na de laatste keer dat Juliette iemand aanraakte, werd ze opgesloten voor moord. Het was een ongeluk, maar niemand wilde naar haar luisteren.

Juliette ziet vanuit het piepkleine raampje in haar cel hoe de lucht van kleur verandert, hoe dieren sterven aan onbehandelbare ziektes en hoe de mensen in steeds grotere armoede leven. Het Herstel belooft beterschap. Maar om dit te bereiken hebben ze een wapen nodig Een dodelijk wapen. Juliette is zelfs precies wat ze op dit moment nodig hebben...


En ik mag iets leuks met jullie delen! Ik ben samen met Blossom Books aan het werk geweest om iets tofs te doen rondom Vrees Me en jullie kunnen hier hoofdstuk vijf lezen! Voor hoofdstuk 1 klik je hier: clickie en voor hoofdstuk 2 t/m 4 klik je hier: clickie!
Klinkt goed, yes? Dat dacht ik ook! En dankzij Blossom Books mag ik nu niet één, maar twéé exemplaren weggeven aan twee lucky winnaars! Het enige dat je ervoor hoeft te doen is het formulier hieronder in te vullen. Klaar is kees!


[ contest closed ] 

Je kunt Tahereh ook vinden op twitter onder @TaherehMafi, Blossom Books vind je @blossombooks.


Dat was het voor vandaag! Morgen is de laatste dag van mijn Birthday Bash Extravaganza, hopelijk zie ik je dan nog een keer! :)


Birthday question: what's your favorite translated book?


1 comment:

  1. Ik kijk al zo lang uit naar dit boek, wat een leuke actie!
    Mijn favoriete vertaalde boek is denk ik Betoverd door Kami Garcia en Margareth Stohl. Ik heb het ook in het Engels gelezen, maar op de een of andere manier las de Nederlandse versie bij mij wat vlotter weg.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...