Monday, December 19, 2011

Giveaway: Firelight ARCs! [CLOSED]

Because this is a giveaway for a Dutch book, this post will be written in Dutch. 

Vandaag heb ik iets heel tofs voor mijn Nederlandse bezoekers! Blossom Books publiceert op 13 februari 2012 Firelight. Ziel van Vuur door Sophie Jordan en ik mag twee vooruitexemplaren (ARCs) weggeven! Je maakt dus kans op een review exemplaar nog voordat het boek daadwerkelijk in de winkel ligt! Omdat het vooruitexemplaren betreft, kan het zijn dat er nog taalfoutjes in het boek staan - het zijn immers geen eindkopie√ęn.Firelight. Ziel van Vuur door Sophie Jordan
Publicatiedatum: 13 februari 2012

Synopsis
Jacinda is een draki; ze ziet eruit als een meisje maar kan zich transformeren tot een draak. Vanaf het moment dat er werd vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie. Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden en dat anderen over haar beslissen. Wanneer ze uit pure opstandigheid een van de heiligste wetten van haar soort overtreedt, moet ze dat bijna met de dood bekopen. Omdat de maatregelen tegen Jacinda’s overtreding haar hele leven zullen verwoesten, vlucht ze samen met haar moeder en zusje naar een stad midden in de woestijn waar ze als mens verder moeten gaan. Jacinda vindt het moeilijk om zich aan te passen aan het menselijke leven en verliest langzaamaan de grip op haar drakigeest. De knappe Will is de enige die haar leven draaglijk maakt en haar draki wakker houdt. Maar Will draagt een groot geheim met zich mee; hij en zijn familie zijn draki-jagers en hebben het voorzien op de kolonie van Jacinda. Jacinda weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar kan ze dat ook?

Bekijk de Nederlandse boektrailer hieronder!
En de Amerikaanse boektrailer.Klinkt goed toch? Dat dacht ik ook! Winnen? Lees dan even de spelregels door en vul vervolgens het formulier in. It's as simple as that! 

  • Open voor bezoekers met een Nederlands adres. 
  • Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, vraag dan aan je ouders toestemming om mee te doen. Ik heb je adres nodig om de prijzen naartoe te laten sturen, dus is het belangrijk dat je ouders het goed vinden dat je deze geeft.
  • Er zijn twee winnaars.
  • Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit de ingevulde formulieren (zie onder).
  • Winnaars worden bekend gemaakt op Loving Books en zullen een email ontvangen.
  • Dubbele inzendingen zullen worden verwijderd.
  • De prijzen worden verzonden door Blossom Books.

Het volgen van mijn blog is niet verplicht om mee te kunnen doen, maar wordt uiteraard wel erg op prijs gesteld :) 

De giveaway is open tot en met zondag 15 januari 2012. De winnaars zullen in de week daarna bekend worden gemaakt. Succes!This giveaway is now closedIndien het formulier niet werkt, klik dan *hier* om naar direct naar het formulier te gaan.

Vergeet niet om Blossom Books te volgen op Twitter
en te liken op Facebook!


1 comment:

  1. Ontzettend gaaf dat er nu ook een keer Nederlandse ARCs zijn! En dat je er 2 weg mag geven :) Dank je voor de kans om er een te winnen!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...